Plaatsing en onderhoud van robotmaaiers

U wil een perfect gemaaid gazon, maar wil liever zelf het gazon niet maaien. Dan is de Automower® de perfecte machine voor u! Stil, elektrisch aangedreven en volledig automatisch maait hij wanneer u het wilt.
Weer of geen weer, in alle rust wordt uw gazon frequent en in willekeurige patronen gemaaid en dit zonder sporen achter te laten. Het afgesneden gras valt in kleine stukjes neer in het gazon en vormt aldus een natuurlijke bemesting. Nog een zorg minder.

Elektrisch aangedreven biedt de Automower® u een ook milieuvriendelijk alternatief voor het gewone grasmaaien met benzinemaaiers: geen schadelijke uitstoot en een laag energieverbruik.

Gardens Janssens zorgt zowel voor de plaatsing als het onderhoud achteraf. We kunnen ook een app op de Automower® installeren zodat uzelf en maar ook wij, op afstand, kunnen volgen indien er iets misgaat met de maaier.

Copyright 2019 Tuinrealisaties Janssens, Vestenstraat 19, B-3080 Tervuren.
GSM: +32 468 22 09 62 – info@gardensjanssens.be.
Niets uit deze webpagina mag op enigerlei wijze worden gekopieerd of vermenigvuldigd zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Privacy en Cookies
X